Nevşehir'de 62 yaşındaki F.S isimli vatandaşımızı telefonla arayan dolandırıcılar bankaya para yatırması için yönlendirirken, polis ekipleri dolandırıcılığı son anda engelledi.

Nevşehir'de oturan F.S.'yi arayan ve kendilerini Polis olarak tanıtan telefon dolandırıcıları, para yatırması gerektiğini söyleyerek bankaya yönlendirdi. Bankaya gelen polis, vatandaşımızın dolandırıcılara para yatırmak üzere olduğu belirleyip engel oldu. Polis merkezine götürülen F.S., polisin gösterdiği çabaya teşekkür etti. Dolandırıcıları tespit etmek için polis ekiplerince çalışma başlattı.

Edinilen bilgilere göre, "Bugün saat: 14.00 sıralarında Nevşehir Borsa Kavşağı PTT şubesinde Asayiş Şube Müdürlüğü yaya devriye ekipleri kendisini polis olarak tanıtıp telefonla arayan bir  şahıs tarafından dolandırılmaya çalışılan Nevşehir 1956 doğumlu F.S. isimli şahıs 21800 TL parayı dolandırıcıların hesabına göndermeye çalışırken ekip tarafından engellenerek dolandırılması engellenmiş, dolandırıcı faili meçhul şahıs yada şahıslar hakkında Adli tahkikat başlatılmıştır."