Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Nevşehir genelinde sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik olarak operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Nevşehir'de Uyuşturucuya Geçit Yok Kararlıyız. Narkotik Timlerimiz Sokak Satıcılarına Karşı Operasyonlarına Devam Ediyor.

Uyuşturucu Madde Kullanan ve Ticaretini Yapan Şahısların Deşifresine Yönelik İlimiz Nevşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak İl Merkezinde yaptığımız çalışma kapsamında;

-34 plakalı araç Nevşehir merkez Esentepe Mahallesi Milli İrade Caddesi üzerinde durdurulmuş, araç içerisinde; 1981 doğumlu S.C isimli şahıs yakalanmış, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Araç içerisinde ve şahsın üzerinde  adli arama yapılmış

Yapılan aramada;

 3 parça halinde 4,48 gr Bonzai

4 parça halinde toplam daralı ağırlığı 12,81 gr Esrar

Tek parça halinde daralı ağırlığı 1,28 gr Metamfetamin

1 adet uyuşturucu kullanmaya yarayan aparat ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen;  6 bin 620 TL para ele geçirilmiş.

Yakalanan şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan sevk edilmiş olduğu Mahkemece TUTUKLANARAK İlimiz Nevşehir Cezaevine Teslim edilmiştir.