Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 658 araç kontrol edildi 2 araca el konuldu, 4 araç men edildi.

Nevşehir'de Sürücülere Ceza Yağdı.Trafik Denetleme ve Tescil ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz ekipleri Nevşehir'de trafik güvenliği ve vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
Bu kapsamda yapılan Nevşehir il merkezi ve ilçelerimizde 01.03.2018 - 02.03.2018 tarihleri arası yapılan çalışmada;
 
Trafikten Men Edilen Araç     : 4
El Konulan Sürücü Belgesi     : 2
Yaralamalı Trafik Kazası         : 2
Toplam Kontrol Edilen Araç   : 658
Toplam Ceza Yazılan Araç      : 95
Toplam Ceza Miktarı (TL)       : 40908
 
Trafik kazalarının azaltılması için sürücü ve vatandaşlarımızın da daha duyarlı olmaları, özellikle hız limitlerine uymaları, hatalı şerit değiştirmemeleri, alkollü olarak araç kullanmamaları, diğer sürücülere ve yayalara saygılı olmaları, kural ihlali yapanların ise 155 no’lu Polis imdat telefonuna bildirilmesi hususlarında vatandaşlarımızın ilgisi ve desteklerine büyük ihtiyaç vardır. Trafik kurallarına uyan, trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destekleriyle katkı sağlayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
 
       İlimiz Nevşehir'de trafik güvenliği ve vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirler arttırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürülecektir.