Nevşehir Emniyet Müdürüğü ekipleri, Ramazan bayramı öncesi "Huzur Arife" denetimi gerçekleştirdi.

Ramazan Bayramı öncesi Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de eş zamanlı olarak ’Türkiye Huzur Arife Uygulaması’ yapıldı. 

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ın talimatları doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde gerçekleşen denetime İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Özel Harekat, Narkotik Suçlarla Mücadele, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli katıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde genel güvenlik ve kamu düzeninin sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi ile toplu taşıma araçları, otogarlar, havaalanları ve alışveriş merkezleri gibi insanların yoğun olarak bulunduğu alanlarda önleyici ve caydırıcı tedbirler alınması amacıyla ülke genelinde eşzamanlı olarak başlatılan ’Türkiye Huzur Arife Uygulaması’ Nevşehir'de de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. 

Nevşehir merkezi ile birlikte 7 ilçesinde asayiş uygulaması yapıldı. 

17:00-23:00 saatleri arasında yapılan uygulamada çok sayıda şahıs ve araç sorgulandığı çeşitli konulardan ise bazı şahıslara para cezası uygulandığı bildirildi.

"Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için bu tür uygulamalarımız sürecek olup Bayram süresince vatandaşlarımız huzurlu bayram geçirmeleri için her türlü emniyet tedbirleri alınmıştır. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü olarak Vatandaşlarımıza Hayırlı Bayramlar Dileriz." denildi.