Nevşehir İL Emniyet Müdürlüğü'nün Uyuşturucuyla Mücadelesi Aralıksız Devam Ediyor...Nevşehir'de İl Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalarda üzerinde uyuşturucu bulunduğu iddia edilen 6 kişi yakalandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada: Nevşehir Merkez ve ilçe Emniyet Müdürlüğümüz Ekiplerince Yapılan Başarılı Çalışmalarda Uyuşturucu Satan , kullanan ve Bulunduranlara Geçit Verilmemiştir.

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğüve Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda;
C.Y. ,O.Ç., isimli şahısların yapılan üst aramasında esrar maddesi, A.H. ve V.K. isimli şahısların yapılan üst aramasında bir adet kurusuku tabanca, sekiz adet uyuşturucu hap, kağıda sarılı vaziyette esrar maddesi ve K.B. ve Ö.B. isimli şahısların yapılan üst aramasında tütün ile karıştırılmış vaziyette Sentetik Kannabionid (Bonzai) isimli uyuşturucu maddesi ele geçirilmiş şahıslar hakında “KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU MADDE SATIN ALMAK, BULUNDURMAK” suçlarından yasal işlem yapılmıştır.