Nevşehir'de Asayiş Resmi Devriye Ekipleri Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor.

Nevşehir'de Asayiş resmi devriye ekipleri uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenledikleri çalışmalarında toplam 10 şahıstan 15,78 gr Metamfetamin ve 1 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet fişek ele geçirmiş, şahıslar hakkında adli işlem yapılmıştır.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Resmi Devriye Ekipleri İlimizin Asayişine yönelik yapmış olduğu başarılı çalışmalarının yanında Uyuşturucu Tacirleri ve Kullananlarına da göz açtırmıyor.

Resmi Ekiplerimizin şüpheli şahıslar ve araçlara yönelik 2 gün içerisinde yapmış olduğu çalışmalarda, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ve bilgisi dahlinde durumundan şüphelendikleri;

***1 şahsın yapılan kontrolünde 3,74 gr. Metamfetamin ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzeme Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

***1 araç içerisindeki 1 şahsın yapılan kontrolünde 4,43 gr. Metamfetamin ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzeme Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

***1 araç içerisinde  2,22 gr. Metamfetamin ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzeme Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

***1 şahsın üzerinde 1  adet ZORAKİ marka kuru sıkı tabanca  ve 2 adet fişek ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzemeler Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.

***1 araç içerisindeki 1 şahsın yapılan kontrolünde 0,87 gr. Metamfetamin ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzeme Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

***1 araç içerisindeki 1 şahsın yapılan kontrolünde 1 gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzeme Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

***1 araç içerisindeki 4 şahıs incelenmiş, araç içerisinde 3,52 gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzeme Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

***Toplam 10 şahıstan 15,78 gr Metamfetamin ve 1 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet fişek ele geçirmiş, şahıslar hakkında adli işlem yapılmıştır.