Nevşehir'de Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve İmalatı-Ticareti Yapmak suçlarından 4 (dört) şahıs yakalanmış, bir (1) Şahıs Tutuklanmıştır.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu istihbari çalışmalar neticesinde; 34... plakalı araç ve içindeki şahıslar üzerinde yapılan aramada dara ağırlığı 35,88 gram metamfetamin maddesi, ve daralı 2.43 gram gelen Esrar Maddesi ele geçirilmiş, Ş.S. (27) ve M.Ü. (28) isimli şahıslar hakkında “UYUŞTURCU MADDE İMALATI VE TİCARETİ YAPMAK “ suçlarından adli işlem yapılmış ve M.Ü isimli şahıs TUTUKLARANARAK İlimiz F Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; durumundan şüphenelinen V.D. (30) ve S.A.(31) isimli şahısların yapılan üst aramasında Eroin maddesi ele geçirilmiş ve haklarında “UYUŞTURCU MADDE BULUNDURMAK VE KULLANMAK “ suçlarından yasal işlem yapılmıştır.

İlimiz Nevşehir merkez ve ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan ve kullanan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.