Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde aranan 25 (Yirmi Beş) Kişi Yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, İlimiz Nevşehir genelinde, genel asayişin temini ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması ve bulundurulması yasaklanmış her türlü suç aletinin ele geçirilmesi amacıyla;
Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri ve İlçelerimiz ekiplerince; 22.02.2019 ile 01.03.2019 tarihleri arasında Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik olarak İl Merkezi ve İlçelerde İstihbari ve Yol Kontrol ve Denetleme Noktalarında yapılan çalışmada;
Nevşehir İl Merkezin’de
Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan İ.K., Nevşehir 1. Ağır Ceza Mahkemesince “Birden Fazla Kişi İle Birlikte Silahla Tehdit” suçundan yakalama kararı bulunan hakkında 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan  A.K. isimli şahıs Mahkemelerce TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiş.

Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Hırsızlık” suçundan yakalama kararı olan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.D isimli şahıs Mahkemelerce TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiş.

Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Mala Zarar Verme” suçundan yakalama kararı olan hakkında 2000 TL. adli para cezası bulunan F.A.,

Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan yakalama kararı olan M.Y.,

Ürgüp Asliye Ceza Mahkemesince “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan yakalama kararı olan  B.A.,

Bursa 3. Sulh Ceza Mahkemesince “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan yakalama kararı olan G.G.,

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza  Dairesince “Basit Yaralama” suçundan yakalama olan İ.Ö.,

Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan yakalama kararı olan F.Ö.,

Nevşehir 1. Asliye Ceza Mahkemesince “Yaralama” suçundan yakalama kararı olan M.D.,

Çorum 1. Asliye Ceza Mahkemesince “Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan” suçundan yakalama kararı olan G.E.A.,

Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan yakalama kararı olan H.K., Erzurum 3. Asliye Ceza Mahkemesince “Askeri Ceza Kanununa Muhalefet” suçundan yakalama kararı olan E.S., isimli şahıslar yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmişler.
Acıgöl’de
İstanbul Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliğince “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan yakalama kararı olan H.B., Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince “Askeri Ceza Kanununa Muhalefet” suçundan yakalama kararı olan Ş.A. isimli şahıslar yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmişler.
Avanos’ta
Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan yakalama kararı olan M.T., Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan yakalama kararı olan M.P., Avanos Asliye Ceza Mahkemesince “Hakaret” suçundan yakalama kararı olan A.B., isimli şahıslar yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmişler.
Derinkuyu’da
Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan yakalama kararı olan A.G., isimli şahıs yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmişler.
Gülşehir’de
Avanos Asliye Ceza Mahkemesince “Yaralama” suçundan yakalama kararı olan hakkında 1 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan  T.Ç. ahıs Mahkemelerce TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiş.
Ürgüp’te
“Borçlunun Ödeme Şartını İhlali” suçundan aranan F.I. yakalanmış, Ürgüp ilçe Jandarma Komutanlığı görevlilerine gerekli işlemler için teslim edilmiştir. Ürgüp İlamat ve İnfaz Bürosunca “Basit Yaralama” suçundan aranan N.K., Ürgüp İlamat ve İnfaz Bürosunca aranan E.Ç., Kayseri Asliye Ceza İlamat Masasınca “Basit Yaralama” suçundan ve Ürgüp İlamat ve İnfaz Bürosunca  “Yaralama” suçundan hakkında 16 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan  T.T., Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal”  hakkında yakalama kararı olan S.A.  isimli şahıslar yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmişler.
 Kozaklı, Hacıbektaş  ilçelerimizde aranan şahıs yakalanamamıştır.