Son Bir Hafta İçerisinde; Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve çeşitli Adli Makamlar tarafından yakalama kararları ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik istihbari ve yol kontrol ve denetleme noktalarında yapılan çalışmada aranan 18 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz İl Merkezi ve İlçelerinde 21-28 Şubat 2020 tarihleri arasında son bir hafta içerisinde Yakalama Kararları ile aranan şahısların yakalanarak Adli Makamlara  teslim edilmesi yönünde yapmış oldukları başarılı çalışmalarda aranan toplam 18 şahıs yakalanmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmada;  9 şahıs yakalanmış 2 şahıs tutuklanarak İlimiz Nevşehir cezaevine teslim edilmiş,

-Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmada;  2 şahıs yakalanmış Adli işlemleri bitimi 1 şahısta  tutuklanarak İlimiz Nevşehir cezaevine teslim edilmiştir.

-Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmada;  2 şahıs yakalanmış,

-Kozaklı İlçe Emniyet Amirliğince yapılan çalışmada;  3 şahıs yakalanmış,

-Acıgöl İlçe Emniyet Amirliğince yapılan çalışmada;  2 şahıs yakalanmış yakalanan şahıslar Adli Makamlara Adli İşlemleri bitimi sevk edilmişlerdir.

Güvenli Şehir… Nevşehir…