Adli Tıp Kurumu Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Üyeliğine İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Alperen Bıkmazer görevlendirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Adli Tıp Kurumu bünyesine Nevşehirli Dr. Öğr. Üyesi Alperen Bıkmazer'in ataması Resmi Gazete'de yayımlandı...

ÖZGEÇMİŞ

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden 2008 yılında mezun oldum. Tıp öğrencisi iken Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Kulübü kuruluşunda yer alıp kurucu başkanlığı yaptım. İhtisasımı Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda yapıp 2013 yılında uzman oldum.

Zorunlu hizmet görevimi yerine getirmek için atandığım Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu’nda 2013-2017 yılları arasında çalıştım ve 2017 yılından beri ikinci görev olarak kurumda çalışmaya devam etmekteyim. 2017 yılından itibaren İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda görev yapıyorum. Cinsel istismara uğramış ve suça sürüklenen çocukların psikiyatrik değerlendirilmesi, mülteci çocukların ruh sağlığı ve otizmli çocuklar ile ailelerinin klinik takibi konularında çalışmalarıma devam etmekteyim.