Nevşehir'de cep telefonu çalan hırsızlar Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda şüpheliler kıskıvrak yakalandılar.
İbrahimpaşa Mahallesi faaliyet gösteren kasaptan, 1 adet cep telefonun tezgah üstünden çalınması neticesinde meydana gelen “İş yerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak, Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda şüphelileri yakaladılar.
Olayı 1992 Nevşehir doğumlu S.M. ve 1993 Aksaray doğumlu E.M. isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği tespit edilerek, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda suça konu 1 adet Cep Telefonu ile birlikte 13.03.2020 günü yakalanarak gözaltına alındı.
Cep telefonun sahibine teslim edilerek şahıslar hakkında  “İş yerinden ve Kurumdan Hırsızlık” suçlarından sevk edilmiş oldukları Mahkemece S.M. isimli şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, E.M. isimli şahıs ise Tutuklanarak Nevşehir Kapalı Cezaevine teslim edildi.