TEMA Güvenlik Toplantısının On Altıncısı Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş koordinesinde Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın birlikteliğinde “Güvenlik Hizmetlerinde” başarının yakalanması, suç olgusu ve suçlularla mücadelede sorumluluk bilincinin toplumsal tabana yayılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla;

 25 Şubat 2020  tarihinde Ticaret Borsası Konferans Salonunda Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnafına ve  Muhtarlara yönelik Ticaret Borsası Konferans salonunda  bilgilendirici sunum, karşılıklı konuşma, trafik sorunları üzerine fikir alışverişi ve değerlendirmeler yapmak üzere ilgili, kamu ve özel kurum ve kuruluş temsilcileri, muhtarlar, öğrenci servis sürücüleri, yük ve yolcu taşımacılığı yapan sürücülerin katılımıyla ( 80 kişi) ''TEMA Güvenlik Toplantısı-16 '' yapıldı.

Söz konusu toplantıda 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına karşı Şiddetin önlenmesine  dair kanun ve KADES programı, Ticari   yük ve yolcu taşımacılığı ve Uyuşturucu Maddeler hakkında bilgilendirici sunumlar yapılarak, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ARTUNAY ve  İl Jandarma Komutanımız Sayın Hüsamettin EROL”un sorunlar ve çözüm önerilerinden oluşan interaktif gerçekleştirilen görüş ve önerilerden sonra sona erdi.

Toplantıya; İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Hüsamettin EROL, JAKEM Komutanı J. Albay Ercan ALTIN, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali ÖBEKLİ, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa DÜZGÜN, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin ALTINIŞIK, Emniyet Müdürlüğümüz Personeli ile Jandarma Komutanlığı personelinin katıldı.