Nevşehir Adli Makamlarınca “Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Ve Kullanmak” suçundan “1 Yıl 8 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası” ile Yakalama Kararı ile aranan şahıs Ürgüp'te yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğümüz Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemizin gün içerisinde iki farklı noktada yapmış olduğu Asayiş ve Trafik Uygulamalarında göstermiş olduğu başarıları aranan şahısların yakalanmasında da göstermektedir.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce 30.11.2019 tarihinde Nevşehir Adli Makamlarınca “Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Ve Kullanmak” suçundan “1 Yıl 8 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası” ile Yakalama Kararı ile aranan M.İ. isimli şahıs;

Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde yakalanmış, Ürgüp Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan şahıs sevk edilmiş olduğu mahkemece TUTUKLANARAK İlimiz Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Güvenli Şehir… Nevşehir…