Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolü ile canlandırdığı "Pendikli Ömer" ve daha bir çok karaktere girdiği, hırsızlık rolünde yer alıyor. Eskilerden yeşilçam filmi olarak Cingöz Recai eseri televizyonlarda oynatılmıştır.
Bu yıl ise "Cingöz Recai" sinema filmi bir hollywood gibi çekilmiş, filmin çekim yeri ise Rusya olmuştur. Tabi ki de Rusya da çekilmesi hollywood olmasını birazcıkta canlandırmış oluyor.
Hepiniz biliyorsunuzdur ki Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğu ve yeteneği bir ustalık haline gelmiştir. Yani artık kendi film yönetmenliğini yapacak kapasitededir. Tabi yönetmenliği ile ünlü "Onur Ünlü" gibi baş yapıtları da unutmamak lazım.
Onur Ünlü'nün bir çok dizileri ve filmlerini hatırlıyorsunuzdur.
  • Leyla ile Mecnun
  • İtirazım Var
  • Uzaklarda Arama
Bu yer aldığı filmlerden bir de internetin sanal dizisi olarak "Görünen Adam" fantastik ve bir o kadar da biraz komik bir projeye el atmıştır.
Bilirsiniz ki, ben de eskilerden bir izleyici ve takipçi olduğum Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğuyla sergilenen ve insanların sevdiği birçok dizi, film vardı. Bunlardan örneğin;
  • Deli Yürek
  • Hayat Bağları
  • Alacakaranlık
  • Acı Hayat
  • Son Osmanlı Yandım Ali
  • Karadayı
  • Ezel
Bildiğim bu diziler, filmler vs. bir de son olarak eklenen "Cingöz Recai" filmi ve "Fatih" dizisi yer alıyor.  Oynadığı her karakterler bize yeni biyografiler ve mesajlar veriyor. Sosyal ve insanlık açısından iyi projelerde yer alıyor.  Eski Osmanlı dönemlerini canlandırdığı filmlerle milletimize kahramanlarımızı ve eskiden yaşanılan zorlukları da anlatmış, hatırlatmış oluyor.
Türkiye milleti olarak Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğuna hayranız. Onur Ünlü'nün yönetmenliği olmazsa film olmaz, onun yeri ayrı tabiki de. Diğer "Cingöz Recai" oyuncu kadrosuna buradan böyle bir filme emek harcadıkları ve sarf ettikleri için tüm insanlık adına teşekkürlerimi iletiyorum. Hepinizin ayrı yeteneği ve oyunculuğu ile daha nice dizi ve filmlere imza atarsınız inşallah.
Türk ünlü yazar ve gazeteci Peyami Safa'da "Cingöz Recai" polisiye eserini zorluklar altında yaşadığı için para kaygısı çekiyordu. Bundan dolayı Server Bedia'nın isiminden esinlenerek yarattığı 'Server Bedii' mahlas adını kullandı. Bu isimden sonra 'Cingöz Recai' eserini yazdı ve büyük bir ilgi gördü.
Doğanın ve hayatın oluşumuna göre "Sanat yoksa İnsan yok, İnsan yoksa sanat yok" bu sözü usta oyuncumuz Erkan Can'da buyurmuştur. Sanata her zaman önem ve onları da gerçekleştirecek olan oyuncu, yönetmen, senarist, yazar vs. kadroya destek olmamız ve daha çok önem vermemiz gerekir.
"Atatürk'de sanata önem verirdi." Şimdi sıra sizde..!
Hayallerinizin arkasından gidin. Sanat, sanatçı ve SANATKAR olun.!!