Nevşehir kent projeleri kapsamında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. AK Parti Nevşehir heyeti tarafından bir taraftan Nevşehir'e çeşitli kazanımlar sağlanırken, diğer taraftanda hayati projeler için Ankara görüşmelerinin sürdürüldüğü belirtildi.

Bu kapsamda AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Dolaşmaz Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı makamında ziyaret ettiler. 

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı makamında ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi ve TOKİ  işbirliği içerisinde hayata geçirilmesi planlanan, Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi ve Sanayi Dönüşüm Projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Nevşehir'in ufkunu değiştirecek projelerin bir an önce hayata geçmesini arzu ettiklerini söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanımız Mehmet Ergün Turan'ı AK PARTİ Nevşehir heyeti olarak ziyaret edip, büyüyen Nevşehir için istişarelerde bulunduk. Biz vakit kaybetmeden şehrimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapmak niyetindeyiz. Bu kapsamda ilimizin önemli projelerini hemen başlatmak istiyoruz. Bir taraftanda  İlimiz ve ilçelerimizde Toplu Konut Projeleri hızlı bir şekilde devam etmektedir. Nevşehir'e yeni bir çehre kazandıracak dev projelerimizi TOKİ Başkanımızla konuştuk. İnşallah güzel gelişmeler yaşayacağız" dedi.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti Nevşehir Heyetimizi konuk edip, projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk." dedi.