Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, çevreyi kirletenlere karşı caydırıcı cezalar uygulanmaya başlandığını ve kirletenlerin deşifre edileceğini kaydetti.

Başkan yardımcısı Erkut sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımda; "Nevşehir Belediyesi olarak; Çevreyi bu şekilde kirletenlere cezai işlem yapıldığı gibi..Bundan böyle İsimlerini de açıklayacağız" dedi...

Tüm ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimiz Nevşehir'de de çevre bilincinin yeterli düzeyde olmaması nedeniyle etrafa atılan çöpler hem sağlığımızı tehdit ediyor hem de Kapadokya imajını zedeliyor. Sosyal medyada bu duruma isyan eden vatandaşlar çevreyi kirletenlerin deşifre edilmesi fikrinede tam destek veriyor. 

Belediye Başkanlığına oturduğu günden bugüne il genelinde çeşitli Temizlik kampanyaları başlatarak bu konudaki hasassiyetlerini gözler önüne seren Belediye Başkanı Rasim Arı'ya da teşekkür eden Nevşehirli vatandaşlar; "Başkanım sonuna kadar yanınızdayız. Çevreyi kirletenlere ağır cezalar verilmesini istiyoruz" dediler.