Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde üzerinde Allah lafzı yazan yumurta görenleri şaşırtıyor...

Topaç köyünde ikamet eden köy sakinlerinden Yaşar Ertaş, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında ev avlusunda yetiştirdiği tavuğun sürekli olarak böyle yumurtladığını ifade etti.

Üzerinde 'Allah'  yazan bu yumurtaları yemeyerek sakladığını söyleyen Topaçlı Yaşar Ertaş'ın o videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

Kendini bildi bileli köydeki ev avlusunda tavuk yetiştirdiğini belirten Yaşar Ertaş, “Kendimi bildim bileli İlk defa bu tavuğun yumurtaları üzerinde Allah yazısı ile karşılaştım. Oğlum bir gün bana yumurtaların üzerinde Arapça Allah yazdığını söyledi. Ben de ona yumurtaları takip etmelerini söyledim. Her gün Allah yazılı yumurta çıkıyor.” dedi.

“Allah’ın Varlığının Delilidir”
Cenab-ı Allah zaman zaman bu tür olayları ortaya koymakla inananların kâinata, yeryüzüne, gökyüzüne ve içerisindekilere Rabat nazarıyla değil ibret nazarıyla bakmasını öğütlüyor. Bu olay Cenab-ı Allah’ın insanlara kendinin var olduğunu, yeryüzüne hâkim olduğunu ve kendisinin unutulmaması gerektiğini, böyle zaman zaman mucizelerle ortaya koyuyor. Görebilene ve anlayabilene tabiki...

Haber: Adnan TOPAÇ/ Fib Haber Muhabiri