Nevşehir Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda yer alan çöp konteynerlerini kötü kokudan arındırmak ve hijyenik bir ortam sağlamak için temizlik çalışmaları, her hafta düzenli bir şekilde yapılıyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerini aşmaya başladığı bu günlerde Nevşehir şehir merkezinin çeşitli cadde ve sokak aralarındaki yeraltı çöp konteynerlerinin pis kokmaması ve çevrede yaşayan insanları rahatsız etmemesi amacıyla çöp konteynerleri aralıksız bir şekilde temizleniyor. Bu kapsamda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeraltı çöp konteynerlerinin iç ve dış yüzeyi titizlikle temizlenerek basınçlı su ve özel kokulu solüsyonla dezenfekte ediliyor. Tortu kalmayacak şekilde temizlenen konteynerler daha sonra yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Mahalle sakinleri memnun...

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimin konteyner yıkama ve dezenfekteedilmesine yönelik çalışmaları, il merkezindeki 360 yeraltı çöp konteynerinde haftalık olarak yapılıyor.

Yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyetlerini belirten mahalle sakinleri FİB Haber Merkezimize yaptıkları açıklamada; "Şu sıcak yaz günleri ile beraber sinek üreten, koku yapan çöp konteynerlarının temizlenmesi gerek çevre gerekse insan sağlığı açısından büyük ehemmiyet taşıyor. Biz mahalle sakinleri olarak, büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdüren başta Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı'ya ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz dediler.

İşte sabah saatlerinde Nevşehir 2000 evler mahallesinde aşırı kokusu ile rahatsızlık veren çöp konteynerlerinin temizlik çalışmalarından o görüntüler. Videosunu İzlemek için TIKLAYINIZ!