24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İlimiz Nevşehir Merkeze atanan 52 sözleşmeli aday öğretmenimizin her birinin adına birer fidan dikilerek 'Öğretmen Hatıra Ormanı'nı oluşturuldu.

Fidan dikme etkinliği, 26 Kasım 2020 tarihinde Göre Yolu üzerindeki alanda gerçekleştirildi. Öğretmen Hatıra Ormanı Fidan Dikim Törenine Nevşehir Vali Yardımcısı Kağan Mekan Çeviren, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 'in yanı sıra 40 aday öğretmen ve bu öğretmenlerin görev yaptığı okul müdürleri katıldı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğünün işbirliği ile düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Demir yaptı.

Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde, bu hatıra ormanının fidanlarını toprakla buluşturuyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürümüz, gelecek nesillere nefes olacak bu ormanın hayırlı olması temennisinde bulundu ve Vali Yardımcısı Sayın Kağan Mekan Çeviren, Orman İşletme Müdürü Ersoy Torun ve ekibi, ayrıca tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ettiğini belirtti.