Karabük Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitelerinde okuyan Nevşehirli 3 kafadar üniversite öğrencisi gençler yeşil çevre için kahveci dağı kent ormanı civarındaki çöpleri topladı.

Vatandaşları duyarlı olmaya çağıran öğrenciler, "Tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Herkes gördüğü çöpü alsa ya da çöp atmazsa her şey çok daha güzel olur" dediler.

Çünkü Biz Nevşehirliyiz...

Nevşehirli 3 arkadaş Furkan Yılmaz,  Yaşar Sami Çuhacı ve Soner Açıkgöz, kahveci dağı kent ormanı civarında 'Doğayı sevip yeşili koruyalım', 'Sağlıklı yaşam sağlıklı çevreyle olur', 'Güzel bir çevre için el ele', 'Yeşili sevelim, sokak hayvanlarını ve doğayı koruyalım' sloganıyla başladıkları temizlik çalışmasında poşetler dolusu çöp topladı. Topladıkları onlarca poşet çöpleri taşıyan öğrenciler, kısa sürede alanı temizlemenin keyfini yaşadı.

Gönüllü çevreci öğrenciler doğayı temizledi

Nevşehirli üniversite öğrencileri; "Toplum içindeki her bireyin sosyal sorumluluk bilincinde olmasını istiyoruz.Sürekli sosyal sorumluluk projeleri yapmaya çalışıyoruz kendi çapımızda FİB Haber vasıtasıyla, Rasim Arı Başkanımıza sesleniyoruz... Onun öncülüğunde Çöp konteynırı talebinde bulunuyor ve birlikte yeni projeler yapmak istiyoruz" dediler.

FİB Haber merkezi olarak örnek bir çalışmaya imza atan gençlerimizi tebrik ediyoruz.