Nevşehirbelediyespor 3. ligde bu sene kendi evindeki ilk maçında 4 golle galibiyete ulaştı.Evindeki ilk maçta heyecan olabilir ve takım birbirini daha iyi tanıyamamış olabilir bol gollere rağmen dağınık bir futbol oynayarak eksiklikleri bariz ortaya çıktı.Defansta yenen gollere bakarsak adam paylaşımındaki hatalar hemen göze çarpıyor.

Orta sahada topu yönlendirecek sağ ve sol açıkları sıfır noktasına kadar indirip etkili ortalar yaptıracak bir orta saha herzaman ihtiyaçtır.Bizim Nevşehirbelediyespor'umuzda bunu emektar Tita yapabilir fazla yorulmadan kaptığımız topları Tita'ya kazandırsak oda heryöne bu topu kazandıracak beceriye ve tecrübeye sahip.Bunu hocamız denerse inanıyorumki başarılı olur.

Forvette çoklu bir görüntü çizdik bu maçta yani ileride çoğalabildik ve bu çok iyiye işaret olarak görüyorum.Dediğim gibi orta sahayı iyi organize eder defansıda forvette başlatabilirsek defansımıza daha aza yük binecek ve daha rahat top kazanacaktır.

Oyuncular hakkında tek tek yorum yapmak şimdilik doğru değil bu hafta başarılı bir sonuç aldık ve kupada da yolumuza devam edebilirsek takımdaki maç eksiği daha çabuk kaybolur kondisyon başta olmak üzere kaynaşınca uyum daha çabuk sağlanacak ve bu da bize başarıyı getirecektir.Tebrik eder kupada da başarılar dilerim.

KAPTAN CANER KÖKSAL