NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile KAPADEMİ (Kapadokya Eğitim Akademisi) arasında Erasmus + kapsamında 2015-2017 yılları arasında gerçekleşecek iki proje için protokol imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında “Reflection Tools For Supporting İndividual Learning Paths of Adults” projesi kapsamında 6 öğretmenimiz Estonya, İsveç, İtalya, Danimarka ülkelerinde eğitimde yansıma yöntemleri alanında; “The STEM Engagement Europe Projesi” kapsamında ise 18 öğretmenimiz İngiltere, İrlanda, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti’nde mesleki eğitimde fen bilimleri, matematik, teknoloji ve mühendislik eğitimi STEM (FeTeMM) uygulamaları alanında eğitimlere, konferanslara ve çalıştaylara katılacaklar. Hareketlilikler öncesi İngilizce kursu görecek olan öğretmenlerimiz projeler kapsamında dil yeterliliklerini geliştirmenin yanında eğitimde uygulanacak farklı öğretim yöntem ve tekniklerinde de kendilerini geliştirecekler. 

Atılan imzalar ardından İl Müdürü Osman Şimşek ve Dernek Başkanı Tuncay Özdemir ilimiz eğitimi üzerine yaptıkları kısa sohbetin ardından, projelerin ilimiz eğitimine hayırlı olması temennisinde bulundu.