Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Birimi ve Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulunun düzenlediği programa, Engelsiz Üniversite Birim Koordinatörü Doç. Dr. Zeliha Leblebici, öğretim elemanları, Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Erhan Akın’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan programda, Üniversitemiz Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel skeç ve gösteriler büyük ilgi ile izlendi.

Program sonunda Erhan Akın tarafından, Doç. Dr. Zeliha Leblebici’ye ve Öğretim Görevlisi Şükran Doğru Gürpınar’a öğrencilerin kendi emekleri olan hediyeler takdim edildi.

Her bireyin birer engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğini belirten Leblebici, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün kutlanma günü değil, farkındalıkların artırılma günü olarak anılmasının daha doğru olacağını söyledi.