30 Ağustos ilkokulu birinci sınıf öğrencileri Sınıf öğretmeni Efkan Aslan ve Okul Müdürü Yıldırım Ceylan rehberliğinde gerçekleşen gezide öğrenciler hem kurum hakkında yetkililerden bilgi aldılar hem de keyifli bir gün geçirdiler. Gezi esnasında öğrenciler en çok eğitim köpeklerine ilgi gösterdiler. JAKEM yetkililerince eğitim köpeklerinin 30 Ağustos ilkokulu birinci sınıf öğrencilerine yaptığı gösteri büyük beğeni topladı. Kurum yetkilileri herhangi bir sakatlık olmazsa 9 yaşına kadar hizmet veren eğitimli köpeklerin gerek askeri gerek narkotik gerekse sivil savunmada kullanıldığını söylediler.

30 Ağustos lu minik Öğrenciler JAKEM bünyesindeki müzeyi gezerken merak ettikleri soruları sorup hayvanlar hakkında bilgi edindiler. Atların eğitimi hakkında da bilgi alan çocuklar bu gezi sayesinde ata binme fırsatını da buldular. Köpekleri ve atları seven çocuklar  hayvan sevgisini yakından yaşamak için düzenlenen bu geziden dolayı öğretmenlerine ve kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı  başta JAKEM Komutanı Jandarma Yarbay Halil Altıntaş olmak üzere tüm JAKEM yetkililerine teşekkür ettiklerini söylediler.

 Gezi boyunca bol bol resim çektiren öğrenciler hem yararlı bilgiler edinmenin hem de eğlenceli bir gün geçirmenin ardından okullarına döndüler.

Başta komutanımız sayın Halil ALTINTAŞ olmak üzere tüm komutanlarımıza ve belediye başkanlığımızada araç konusunda yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz.

 

      OKUL MÜDÜRÜ

    YILDIRIM CEYLAN