Büyük Atatürk'ün söylediği gibi; "30 Ağustos 1922 Zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır."
 
Şanlı tarihimizin altın sayfalarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 94’inci yıl dönümünü, milletçe idrak etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Tarihi, üstün başarılarla dolu Türk Milletinin övünç abidesi olan 30 Ağustos Zafer’ i, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatıdır. Şüphesiz ki bu büyük zafer, bir kez daha göstermiştir ki; Türk milleti, vatanı ve milletinin varlığı ve birliği söz konusu olduğunda, şartlar ne olursa olsun,canını seve seve verebilmektedir.
 
Bu aziz milletin her bireyi; Türk’ün onuru, bağımsızlığı, kutsal toprakları, şanlı bayrağı, vatanı ve milletinin bölünmez bütünlüğü ve huzuru uğrunda, bütün varlığını feda edebilecek yüksek bir karaktere sahiptir. 30 Ağustos zaferimizin 94. yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz , Vatanımızın bütünlüğü ve devletimizin korunması için yurt içinde ve yurt dışında canları pahasına mücadele eden güvenlik güşlerimize üstün başarılar diliyoruz.   
           
Zafer Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene.