Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu bahçesinde öğrenci, öğretmen ve Okul Aile Birliğinin iş birliğiyle ´Sevgi Dolu...´´ isimli ve ´´Sevgimizi Kocaman Yapalım!´´ sloganlı proje kapsamında düzenlenen kermese Acıgöl Kaymakamı Mustafa ÇAKIR, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Rüstem ACAR, ilçede görev yapan öğretmenler, öğrenciler ve Acıgöl ilçe halkının  katılımlarında panayır havasında gerçekleşti.

Kermeste Çeşitli yiyecek ve içecek stantları kuruldu.Ayrıca 
Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu Matematik Öğretmeni Aysel ANILGAN´ın danışmanlığında bir grup öğrenci ile hazırlanan ´´SEVGİ SELİ, PANKART SERGİSİ...´´ açıldı.

Ortaokul Öğrencileri ve Öğretmenleri bu çalışmalarındaki maksadı soranlara,
 sevgi sel olsun aksın hayata istedik, diyerek hazırladıkları sergiye bir anlam yüklemiş olduklarını ifade ediyorlar.

Ayrıca kermes programımızın sonunda,  bisiklet, MP-3 çalar, tablet gibi hediyelerin yer aldığı bir hediye çekilişi programı gerçekleştirildi.

Hediye kazanan öğrencilerin mutlulukları ve gülücükleri ise bu programın icrası ile ulaşmak istenen amacın gerçekleştiğine bir işaretti aslında.

Kermes programının hazırlanmasında emeği bulunan başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize, velilerimize, taşıma kapsamında okulumuza taşınan Yuva ve Kozluca köylerinin muhtarlarına, mahalle muhtarlarımıza, okul aile birliği başkanımıza teşekkür ediyoruz...

 

Tek temennimiz, YAŞATARAK ÇOĞALTMAYA BAŞLADIĞIMIZ SEVGİMİZ İÇİN YAPTIĞIMIZ BU VE BENZERİ PROGRAMLAR GELENEKSELLEŞİR...