Bu Benim Eserim projesinin ilköğretim matematik ve fen bilimleri alanlarında Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Aksaray ve Niğde illerinden öğrencilerin yaptığı toplam 2033 proje içerisinden seçilen 101 proje yarıştı. Ödül töreninde matematik, fen bilimleri dalında Kayseri 3, Yozgat 3, Nevşehir 2, Niğde1 ve Aksaray 1 birincilik aldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat ULUER, Nevşehir e ait 2 projeden birinin Acıgöl e ait olmasının ilçemizin adını bilim ve proje çalışmalarında daha sık duyurduğunu bölgemizi temsil edecek olan projenin Tatlarin Ortaokulundan çıkmış olmasının ise ayrıca takdir edilmesi gereken bir başarı olduğunu ifade etti. 2033 projenin Bilim sanat merkezleri, özel okullar ve 7 ilin en güzide okullarının katılımı ile olduğunu ve bu okullar içerisinden sıyrılıp Ankara da yapılacak Türkiye finaline bölgemiz adına katılmak çok önemli bir başarıdır. Bu başarıda emeği geçen öğrencimiz Elanur CİNGİ’yi Matematik Öğretmeni Saniye BEKTAŞ’ı yöneticilerimizi ve ilçemizden proje başvurusu yapan bütün öğretmen ve öğrencilerimi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. dedi.

Uluer, danışman öğretmenimiz Saniye BEKTAŞ’a ve öğrencimiz Elanur CİNGİ’ye 7-9 Mayıs da Ankara´da yapılacak Türkiye finalinde bölgemizi temsil edeceklerinden dolayı başarılar diledi.