Nevşehir Gönüllü Eğitimciler Derneğinin, 2015 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Sanayiden Ecdadın İzine adlı proje faaliyetleri içerisinde olan Ailede Duygusal Zeka konulu konferansa Davranış Bilimleri Uzmanı Şengül YİĞİT hanım konuk olacak.
Aile ve sosyal politikalar bakanlığı aile ve toplum hizmetleri genel müdürlüğü ile birlikte aile temalı bir çok çalışma yürüten aynı zamanda İstanbul kadın platformu derneği başkanı olan Davranış Bilimleri Uzmanı sayın Şengül YİĞİT, Ailede duygusal zeka konulu konferansına tüm halkımız davetlidir.
Özellikle günümüzde dijital yerliler diye ifade edilen bir neslin hayatlarında eğlenmeden başka bir amaç olmadığı için artık tek eğlence kaynağına dönmüş telefon ve bilgisayarları ellerinden aldığınızda dünyanın sonunun geldiğini zanneden internetin ve sokağın insafına bırakılmış bir gençlik ile karşı karşıyayız. Bu gençliğin aile içi iletişiminin zayıflaması ailede eşler arasında da sorunlara yol açmakta ve ailede iletişimsizlik ve vurdumduymazlık başlamaktadır. Bu ve benzeri konulara temas edilecek konferansa ilgi duyan herkes davetlidir.