Çalışmayla ilgili açıklama yapan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar "Bu zorlu maratonda yarışan gençlerimize muvaffakiyetler diliyor, bu sınavın bütün milletimize ve gelecek nesillerimiz adına hayırlar getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz" dedi.


Heyecanınızı Paylaşıyoruz ...é

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Gençlik Kolları olarak, gençliğe dair her türlü meselede insiyatif almaya özen göstermekte ve politikalarımızı bu çerçevede dizayn etmekteyiz. Bu sebeple okul önünde kurduğumuz standlar ile arkadaşlarımızın ve onları bekleyen ailelerinin heyecanlarına ortak olmak bir nebzede olsa heyecanlarını gidermek adına oradaydık. Çocuklarını bekleyen ailelere su, şeker, kalem, silgi ve bloknot gibi promosyonlar dağıtıldı.Ayrıca Sınav sonrası köy okullarına götürülmek üzere kalem topladık.

Gençliğin derdiyle her zaman dertleneceklerini ve her daim onların yanında olacaklarını belirten Yanar, Bugün YGS sınavı için okul kapılarında Öğrencilerini bekleyen velilerin heyecanlarına ortak olup, çocukları için başarılar diledik.
Unutulmamalıdır ki Bütün sınavlar Önce ahlak ve Maneviyat ile kazanılır, sonrasında öğretim sistemine geçilmesi gerekir.YGS sınavına giren tüm genç kardeşlerimize bir kez daha başarılar diliyoruz. Biz burada her zaman olduğu gibi AK Gençliğin hassasiyetini ortaya koyduk. Bunu bir siyasi araç olarak değil Siyasi bir örnek teşkil etmesi adına gerçekleştirdiğimizin altını önemle çizmek istiyor bir kez daha YGS sınav sonuçlarının tüm gençlerimize , milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.