Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Üniversite Sınavına Hazırlanan 12. Sınıf ve mezun Öğrencilerimize yönelik ‘Hayata Gülümse Sınav Kaygısına Son’ konulu konferansı vermek için Nevşehir’e geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Mehmet SÜRÜCÜ,Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi Şube Müdürü Ramazan Bıyıklıoğlu, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açıkgöz: “24 Haziran'da oyunu bozacağız”

Kapadokya Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve çok sayıda Üniversite Sınavına Hazırlanan 12. Sınıf ve mezun Öğrencilerin katıldığı Konferans öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem adayı Mustafa Açıkgöz, “Güçlü Türkiye için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz "24 Haziran seçimleri basit bir seçim değil, devletimizin bekası, milletimizin istiklali ve istikbali meselesidir” dedi.

Açıkgöz; ‘Biz, gençlerimizden bir olmalarını, birlik olmalarını istiyoruz. Biz, gençlerimize güveniyoruz. Türkiye’nin şahlanışını gençlerimiz gerçekleştirecek. Hayata gülümseyerek çalışacağız, başaracağız; Türkiye kazanacak.’
#VakitTürkiyeVakti