AKD KİDS İNGİLİZCE ANAOKULU NEVŞEHİR’de!
Amerikan Kültür Eğitim Kurumları, AKD KİDS İngilizce Anaokulları ile Kapadokya'da!
 
2 ile 6 yaş arasındaki çocuklarınızı gönderebileceğiniz AKD KİDS Kapadokya Şubesi Nevşehir’de açılıyor. AKD KİDS Anaokulları, çocuk güvenliğini maksimum düzeyde göz ederek hazırladığı hizmet binasında, özel yöntemler uygulayarak İngilizce öğretmeye ve çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen ders ve aktiviteler sunmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en yaygın anaokulu zinciri olan AKD KİDS çift dilli bir eğitim modeli ve ücretsiz psikolog desteği ile anne babaları önemli bir yükten kurtarıyor.
 
Uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde, 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülü’nü ve 2010-2011-2012 yıllarında, üç yıl üst üste, Tüketici Kalite Ödülleri’ni almaya hak kazanan AKD KİDS İngilizce Anaokulları, bu anlamda Türkiye’nin ilk ve tek okul öncesi eğitim kurumu olma özelliğini de taşıyor.
 
Türkiye’de Avrupa Dil Portfolyosu’na üye nadir kurumların başında gelen Amerikan Kültür Eğitim Kurumları Nevşehir İl Temsilciliği ile iletişime geçmek için 0506 645 2121 telefonu arayabilir, [email protected] mail adresine sorularınızı yöneltebilirsiniz.
 
 
AKD KİDS İngilizce Anaokulu Forum AVM’de!
24-25 Mayıs hafta sonu AKD KİDS Tanıtım ve Bilgilendirme Standı Ziyaretçilerle Buluşuyor…
 
2 – 6 Yaş arasındaki çocuklara 12 ay boyunca tam gün eğitim verecek olan kurum, Avrupa Dil Portfolyosu’na üye, Türkiye’nin en yaygın okul öncesi eğitim kurumu olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Haziran ayında kapılarını Nevşehir için aralıyor.
 
AKD KİDS yetkilileri, 24 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde Forum Kapadokya AVM’de veliler ve çocuklarla buluşacak, soruları yanıtlayacaklar.
 
·         24 Mayıs 2014 Cumartesi Günü 15.00 ile 17.00 saatleri arasında oyuncu/manken Yaşar Alptekin AKD KİDS tanıtım ve bilgilendirme standının bu haftaki konuğu olacak, Çocuk Kulübü’ndeki çocuklarla buluşacak, ziyaretçilerle fotoğraf çektirecek.
 
·         25 Mayıs 2014 Pazar Günü 12.00 ile 22.00 saatleri arasında Rehberlik ve Psikolojik Danışma Uzmanı, Öğretim Görevlisi S.Taylan Kapucu 2-6 yaş arasında çocuğu olan anne babaların sorularını cevaplandıracak, ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.