Nevşehir’de defalarca Türkiye’nin en kaliteli eğitim kuruluşu gibi ödülleri kazanan tek özel eğitim kurumu Özel Altınyıldız Koleji, bu başarıya imza atanların omzunda yeni başarılara koşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde milyonlarca lira harcanarak yapılan yeni akıllı eğitim binasını Nevşehir’in eğitimine kazandıran Özel Altınyıldız Kolejinin elde ettiği başarıların ardında Öğrencileri, Öğrenci Velileri, bünyesinde çalışanları ve Öğretmenleri kadar bu dört isminde önemli bir rolü bulunuyor.

Özel Altınyıldız Koleji’nin istikrarının mimarı olan Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve beraberindeki kolej yönetim kurulunun yanı sıra, Kolej Genel Müdürü Serhat İğdeci, İlköğretim Bölümü Müdürü Mehmet Eravcı ve Fen Lisesi Müdürü Özkan Kılınç, yıllardır verilen bu onurlu mücadelenin gururunu hep birlikte paylaşıyorlar.

14 Yıllık Haklı Gurur

Altınyıldız  Koleji Eğitim Turizm Ticaret A.Ş. çoğunluğu öğretmenler ve eğitime gönül veren işadamlarının işbirliği ile 23 Aralık 1996 tarihinde kuruldu. 20 Temmuz 1997 tarihinde temeli atılarak inşasına başlanılan okul binası 21 Mayıs 1998 tarihinde tamamlandı. Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın; “Kurucularımızla birlikte, büyük fedakarlıklarla Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji’ni Nevşehir’e ve ülkemize kazandırmaktan, istikbalde iyi insanlar yetiştirilmesinden gurur duyuyoruz” diyor.

Kısa bir sürede, Altınyıldız Eğitim Kurumları, kuruluşunun 14. yılında, yetiştirdiği öğrencileriyle, Türk Milli Eğitim Sistemi içersinde seçkin bir yere sahip olarak; Nevşehir’in ve Türkiye’nin gururu bir kurum oldu.
Altınyıldız Koleji, "Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri" Törenlerinde 2011 Yılının En Başarılı Eğitim Kurumu seçilmişti...