Üniversite Sınavlarının Şampiyonu Altınyıldız Liselerinde Öğrencilere Okul İçi Yapılan Deneme Sınav Sonuçlarına Göre Ödül Töreni Düzenlendi.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi-Anadolu Lisesi ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9-10-11-12.sınıf  öğrencileri için her sınıf düzeyinde okul içi yapılan deneme sınavlarında ilk 3’e giren öğrencilere çeşitli ödüller ile başarı belgeleri verildi. Lise Müdürü Özkan Kılınç yaptığı açıklamada: “Ödül töreni düzenlememizdeki amacın öğrencilerimizin olumlu davranışları için isteklendirilmesi ve güdülenmesi ile birlikte öğrenilecek konulara ilgi duymalarını sağlamak ve moral mativasyonlarının arttırılmasını amaçlamaktadır. Okulumuzun kuruluşunun 20.yılında, önceki yıllarda olduğu gibi 2017-2018 öğretim  yılını da en başarılı şekilde tamamlamak ve gelecekte edindiği meslekle mutlu olan bireyler yetiştirmek istiyoruz.
         Her yıl Üniversite sınavlarında il dereceleri alan Altınyıldız Koleji Lise öğrencileri, hiçbir başarının tesadüf eseri olmadığını ancak çalışma sürekliliği olan ve iyi bir eğitim almış öğrencilerin bu sınav sisteminde başarılı olacağını iyi bilirler. Biz öğrencilerimizi 9.sınıftan itibaren hem hayata, hem yüksek öğretime hazırlıyoruz. Sistem ne olursa olsun anında uyum sağlayıp okul olarak hiçbir fedakarlıktan kaçmadan öğrencilerimizi bilgi vermiştir.Değişen sınav sistemi ile ilgili tüm sınıflarımıza rehber öğretmenlerimiz anlattı.Okul denemelerimizide değişen sınav sistemine uyumlu olarak yapmaya başladık.Öğrencilerimizle,velilerimizle ve alanında çok başarılı uzman öğretim kadromuzla önümüzdeki yıllarda da Nevşehir’in en başarılı okulu olmaya devam edeceğiz.Ödül alan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederim.”dedi.