NEVŞEHİR(MHA) Açık öğretim Fakültesi İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi bünyesinde görev yapan Akademik ve İdari Personelin sınavlarda görev almak üzere bir takım işlemleri yapmaları istendi.

Açıklamada, “04.12.2014 tarihinde üniversitemiz web sayfasında ve kişisel elektronik postalarınıza; 24 - 25 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan Açık öğretim güz dönem sonu sınavlarında görev almak isteyen akademik ve idari personele 08.12.2014 tarihine kadar  http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ üzerinden tercih yapılması bildirilmişti. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesince tercih yapanlar dikkate alınarak yapılan görevlendirmelerde; 10-14 Ocak 2015 tarihleri arasında http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ adresinden kişisel şifrelerinizle girip görevlerinizi mutlaka onaylamanız gerekmekte. Onaylanmayan görevler sistemce iade edilmiş sayılacak.

Görevlerinizi onayladıktan sonra aynı alandan mutlaka görev kartlarınızın çıktılarını alınız. Size ayrıca görev kartı gelmeyecek. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesince sistemde kayıtlı olan cep telefonlarınıza ve e-posta adreslerinize bilgi mesajı gelecek. Sisteme cep telefonunuz ve e-postanız kayıtlı değil ise biriminizin Bina üst yetkilisine derhal müracaat ediniz. (Bina Üst Yetkilileri: Akademik Birimlerde Fakülte Sekreteri, Yüksekokul Sekreteri, Enstitü Sekreteri, İdari Birimlerde Şube Müdürleri). Bir sonraki sınav tercih tarihleri üniversitemiz web sitesinde yayınlanacak olup, ayrıca  e-posta adreslerinize elektronik posta olarak bildirilecek” denildi.