Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı yeni başkan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, beraberinde il başkanı M. Rauf Yanar ile bu kez istişare ziyaretinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Kadın kolları başkanı ve çok sayıda sendika üyesinin de katıldığı ziyarette AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Arı ve İl Başkanı Yanar eğitimcilere yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verip, sorunlarını dinlediler.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Memur sen olarak, gerek belediye, gerek sivil toplum, siyaset, eğitim olarak Nevşehir'in eğitimine katkı sağlayacaklarını belirterek, "Bu konuda sürekli istişare halinde olacağız. Sizlere de çıktığınız bu yolda kolaylıklar diliyorum. Allah hayırlı etsin" dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, "31 Mart yerel seçimleri ile ilgili düşünceleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "Hep beraber Nevşehir'i yeniden şahlandıracağız" dedi...

Arı ise, katılımcı belediyeciliğin önemine vurgu yaparak, "Bende bugün Eğitim-Bir-Sen de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Zira Öğretmenlerimizi her zaman önemsiyoruz. Öğretmenlik mesleğinin kutsiyetine inanan birisiyim. Özellikle bizim yerel yönetim anlayışımız olarak İstişare ve Katılımcı belediyecilik ilkesinden hareketle şehrimizdeki STK'lar olsun, meslek kuruluşları, dernekler, sendikalar, yerel ve kanaat önderlerimiz olsun, vakıflarımız olsun bunlarla istişare ederek şehrin yol haritasını ve yön pusulasını oluşturmaya özenle dikkat ediyoruz. Allah nasip ederde 31 Mart'ta Başkan seçilirsek eğer, Bizim temel görevimiz şehrin dinamikleriyle, şehrin değerleriyle şehrin yönetimi olgusudur. Biz şehirlerimizin hafızasının ve belleğinin korunmasına, akabinde kimlikli bir şehir olarak devam etmesini düşünüyoruz. Geçmiş görevlerimizde de Eğitim camiasına her zaman için yakın ilgi ve alaka duymuşuzdur. Birlikte inşallah güzel çalışmalar imza tacağımızdan şüphem yok." diye konuştu.

Vatandaş odaklı bir siyasetin etkin olabilmesi için örgütlü ve güçlü sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken AK Parti Nevşehir il Başkanı Av. M. Rauf Yanar'da ; "‪Eğitim-Bir-Sen sendika üyelerimiz ile bir araya gelip Sevdamız Nevşehir için Projelerimizi, Yatırımlarımızı ve yapacak olduğumuz icraatlarımızın istişarelerini gerçekleştirdik..‬.Yeni Türkiye yolunda 2023 vizyonunun gerçekleştirilmesi güçlü sivil toplum kuruluşlarıyla mümkün olacaktır. Bundan dolayı Nevşehir'imizin potansiyelini değerlendirmek; Nevşehir'imizi Türkiye ve dünyanın sayılı değerlerinden yapabilmek için Nevşehir'deki tüm STK'larımızla ortak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. " diye konuştu.