Ötüken Dergisi Nevşehir Temsilciliği Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'u ziyaret ederek Atsızcı gençlerin Nevşehir'deki çalışmalarını anlattı.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Mustafa Uğur, "Nevşehir'de Türk Milliyetçiliği fikrini benimsemiş ve özümsemiş kurum, kuruluş ve derneklerin var olması, her geçen gün sayısını artırması ve şehirde ses getirecek çalışmaları yürütmesi şahsımın en büyük isteklerinden birisidir. Bu anlamda Atsız'ın çizdiği kutsal yolda yürümeyi kendine görev bilen kardeşlerimizin şehrimizde bir yapılanmaya gitmesi ve güzel projelere imza atmak için yola çıkması bizi gururlandırmış ve bizlere heyecan katmıştır" dedi.
 
Genç Atsızlarla birlikte Nevşehir'de güzel projeler yapılacağının altını çizen Uğur, milli hassasiyetler noktasında düzenlenecek olan tüm etkinliklerde beraber hareket etmek adına adım atacaklarını, maddi ve manevi her türlü desteğe hazır olduklarını da belirterek, gençlere bu kutlu yolda başarılar diledi ve "Vaktiyle bir Atsız varmış. Var Olsun!" ifadesini kullandı.
 
Genç Atsızlar heyeti adına Uğur'a Ötüken Dergisi hediye eden Ötüken Dergisi Nevşehir Temsilcisi Adem Çetin, "Nevşehir'de milli bilinci diri tutmak, genç kardeşlerimizi okumaya özendirmek, entellektüel bir gençlik oluşturmak adına çalışmalarımızı yürüteceğiz. Milli hassasiyeti yüksek olan her kesimden alacağımız destek bizim için büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda bizleri misafir ettiğiniz, düşüncelerinizi paylaştığınız, ortak proje geliştirme noktasındaki fikirleriniz ve bizlere vereceğiniz destekten ötürü şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.
 
Uğur, günün anısına Ötüken Dergisi Nevşehir Temsilcisi Çetin'e "Gençler İçin Fotoğraflarla Nutuk" kitabını, beraberindeki Talha Yıldırıcı, Kübra Sindar, Hasan Göktepe ve Serdar Günay'a ise Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim etti.