AVANOS KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÖĞRETMENLERİ POLONYA’DAN DÖNDÜ

 Avanos Kız Teknik Ve Meslek Lisesi’nin kabul edilen  “ 2012-1-TR1-LEO04-35830-3  “ sözleşme numaralı ve “Development of Guidance and Counselling Instruments in Vocational Education”  isimli LDV Partnership (ortaklık) projesi çerçevesinde; 06 -Kasım -10 Kasım 2013 tarihleri arasında okulumuz Coğrafya Öğretmeni Abdurahman KURT , Proje Koordinatörümüz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Görkem ÖZDEMİR , Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Öğretmeni Pakize KÜÇÜKÖNER , Okul Öncesi Eğitimi Öğretmeni A. Reyhan VELİECEOĞLU  ve okulumuz Rehber Öğretmeni Canan MURATDAĞI Polonya’ya gittiler.

Proje kapsamında Polonya ‘ nın  Rzeszow şehrinde Gymnasium nr 9 in Rzeszow ile Hotel and Catering Secondary School in Rzeszow okulları ziyaret ettiler. Polonya eğitimi hakkında bilgi verilen seminere katıldılar. Proje ortağımız Polonya ev sahibi olarak İspanya,Bulgaristan,İtalya,Slovenya,Romanya ve Türkiye’den seminerlere katılan öğretmenlere  katılım sertifikası verdiler.

 

Ayrıca proje esnasında meslek dallarını anlatan videolar izletildi. Ortaklardan Slovenya Bilgisayar Mühendisliğini, Letonya Mekatronik alanını , İtalya ayakkabı üretimi ve tamiratını ve Romanya Bilgisayar Mühendisliğini anlatan videolar izletti. Bizde Avanos Kız Teknik Ve Meslek Lisesi olarak Çanak yapımını ve giyim üretim alanını anlatan videolar izlettik.