Nevşehir Üniversitemiz Avanos Meslek Yüksekokulunda yapılan görev devir teslim törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Avanos MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuz Öcal ve Yrd. Doç. Dr. Hulusi Yılmaz’ın yanı sıra akademik ve idari personel katıldı.

 

Törende bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Sosyolog hoca ihtiyacımızdan dolayı Hulusi Hocamıza Üniversitemiz sosyoloji bölümünde daha çok ihtiyacımız var. Kendisinin bilgi ve tecrübelerinden bundan sonra Üniversite olarak daha çok faydalanacağız.  Hulusi Hocamız bu güne kadar güzel çalışmalar ve hizmetler yapmış, kendisinin Avanos Meslek Yüksekokulunun bu hale gelmesinde büyük gayretleri olmuştur. Bu vesileyle Hocamıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bundan sonraki görevinde de başarılar diliyorum. Zaten kurumlar kalıcıdır, makam ve mevki geçicidir. Arkadaşlarımıza nerede ihtiyacımız var ise orada onlarla birlikte çalışma arzusu içerisindeyiz.

 

Ayrıca bu bayrağı devralacak olan Oğuz Hocamıza da yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken, bu bayrağı daha yukarılara çıkarmak için hep birlikte çalışacağız. Gerek Avanos Meslek Yüksekokulu olarak, gerekse üniversite olarak daha yolun başındayız. Ama eminim ki sizlerin de gayretleriyle büyük başarılara birlikte imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Rektörümüz daha sonra Avanos MYO’da gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı Yrd. Doç. Dr. Hulusi Yılmaz’a teşekkür plaketi verirken, törene katılan akademik ve idari personel tarafından Avanos MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuz Öcal’a hayırlı olsun dileklerinde bulunularak kendisine çiçek takdim edildi.