Avrupa’nın değişik ülkelerinden akademisyen ve işadamları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan, Nevşehir Üniversitesi işbirliğinde yürütülen ‘Mesleki Eğitimde Yerel Yönetimin Rolü, Mesleki ve Yetişkin Eğitim Kurumları, Üniversiteler ve Sivil Toplum Kuruluşları Arasında İşbirliğinin Arttırılması’ konulu proje kapsamında Avrupa’nın İtalya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, İsveç, Macaristan, İngiltere, Romanya, Fransa ve Slovakya gibi ülkelerinden Nevşehir’e gelen akademisyen ve işadamları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Genel Koordinatörü Serkan Başar başkanlığındaki Avrupalı akademisyen ve işadamları, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Avrupalı akademisyen ve işadamları Rektörümüzü ziyaretlerinin ardından Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Erdoğan Çiçek’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda Nevşehir Üniversitesi ile bu ülkeler arasında uzun ve kısa vadeli yapılacak çalışmaların yanı sıra Erasmus anlaşmaları ile mesleki eğitim konularında görüşlere yer verildi.