NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada; 2015 Yılı 2. Proje Dönemi, Destek Limitleri ve Başvuru Aşamasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ile İlgili Önemli Duyuruda bulunuldu.

Açıklamada; “2015 BAP Projeleri 2. başvuru dönemi 01-15 Temmuz 2015 tarihleri arasıdır,

2015 Yılı destek üst limitleri KDV dahil aşağıdaki gibidir; Altyapı Destek Projesi (AYDP) : 30.000 TL, Ön Bilimsel Araştırma Projesi (ÖN-BAP) :30.000 TL, Lisansüstü Tez Projesi (LTP) : Yüksek Lisans 5.000 TL, Doktora 10.000 TL, Bilimsel Araştırma Projesi : 30.000 TL.  BAP Projeleri kapsamında yapılması planlanan test ve analizler üniversitemiz imkanlarıyla yapılabiliyorsa kesinlikle üniversitemizde yapılması gerektiği ve aynı zamanda 2015 yılı 2. proje başvuruları itibariyle proje başvurusunda bulunan öğretim üyelerinin başka bir kurumda yapacakları analizler için Fakülteler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları ve Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinden (BTUAM) analizlerin üniversitemizde yapılmadığına dair belge sunmaları gerektiği oy birliği ile karara bağlanmıştır.

2015 Yılı 2. dönem başvuruları itibariyle BAP birimi tarafından ilan edilen "Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Birimine Yapılacak Proje Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar" dikkate alınmadan yapılacak proje başvuruları kabul edilmeyecektir.

BAP projelerinde talep edilen cihazların mutlaka Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu Cihaz Listelerinde ve Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BTUAM) Cihaz Listesikontrol edildikten sonra yazılması gerektiği, aksi halde projenin reddedilmesine sebep teşkil edeceği kurul tarafından oy birliği ile karara bağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.