NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de gerek fiziki yapısı, gerek ilimiz eğitimine katkısı, gerekse öğrenci sayısı ile en öne çıkan özel eğitim kurumu olan Özel Altınyıldız Kolejinde elde edilen başarının öne çıkan isimleri var.
Bin 500 öğrenci sayısı ile ilimiz genelindeki özel eğitim kurumları arasında ilk sırayı alan Özel Altınyıldız Kolejinin her alanda elde ettiği başarının mimarları arasında birkaç ismi görmek mümkün.
Bu isimlerin başında okulun yönetim kurulu başkanı Ragıp Özaltın başı çekiyor. Yıllardır ilimizde özel eğitime yapılan yatırımın asla boşa gitmeyeceğini örnekleriyle ortaya koyan Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve yönetim kurulu üyeleri özel eğitim alanında ilimizde çıtanın yükseltilmesinde de önemli rol oynadı, oynamaya devam ediyor.
Kolejin yıllardır değişmeyen yüzleri arasında yer alan Genel Müdür Serhat İğdeci ve İlköğretim Bölümü Müdürü Mehmet Eravcı da özel Altınyıldız kolejinin ilimiz adına elde ettiği başarıların önemli unsurlarından ikisi. 15 Yıldır kurumun ilimizde her alanda elde ettiği başarının ardındaki isimler olan Serhat İğdeci ve Mehmet Eravcı’nın yanına son dönemde okulun Okul Aile Birliği Başkanlığını üstlenen Kemal Güneri’yi de eklem mümkün.