Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler onuruna yemek verdi. Başkan Aksoy, masaları tek tek gezerek yemeğe katılan öğretmenlerin gününü kutladı.

Düzenlenen programa; Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Öğretmen katıldı.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçede görev yapan vefakar Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü güzel bir davetle anlamlı hediyelerle taçlandırdı. 
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Topuzluhan Restoran'da düzenlenen yemekte öğretmenlerle bir araya gelen Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, “Bizleri yetiştiren eli öpülesi kıymetli öğretmenlerimiz ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." sözleri ile Ülkemizin istikbalini geleceğini gençliğini yetiştiren öğretmen ve tüm eğitim camiasının gününü kutladı.

AKSOY: “ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”
Öğretmenler günü kutlama yemeğinde konuşan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "Bizleri yetiştiren eli öpülesi kıymetli öğretmenlerimiz ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öğretmen olmak, herkese nasip olmaz. Çünkü ilimle ilgilenen siz kıymetli hocalarımız bizleri yetiştirip, bugünlere getirdi. Türkiye’yi güçlü bir konuma getiren dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da siz sevgili öğretmenlerimiz yetiştirdi. O nedenle sizlere çok şey borçluyuz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyor, vefat eden ve şehit edilen öğretmenlerimize de Yüce Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.