Uçhisar Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını için yürüttüğü tedbir çalışmalarının yanı sıra sosyal projelere de hız kesmeden devam ediyor.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün seçim öncesi planladığı sosyal projeler içerisinde yer alan kreş için 14827 parsel(Koru Mo Camp)’den elde edilen ihale bedelinin bir kısmı ile satın alınan arazide proje hazırlıkları başladı.

Bu kapsamda Başkan Süslü ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir proje çalışmaları başlayan arazide incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Osman Süslü: “Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmayı hedefleyerek çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern kreşimizi hayata geçirmek için gerekli tüm hazırlıkları yaptık. 2020-2021 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmesini hedefliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de; "Uçhisar Beldemizde bu yıl yapımına başlayacağımız 4 derslikli. Anaokulu için, Belde Belediye Başkanımız Sayın Osman Süslü ve İnşaat Emlak Şube müdürümüz Yusuf Aydoğmuş ile birlikte incelemelerde bulunduk. Okul arsasını Bakanlığımıza tahsis eden Uçhisar Belediye Başkanımız Sayın Osman Süslü'ye çok teşekkür ediyoruz." dedi.