Altınyıldız Koleji'nin Belçikanın Roeselare şehrinden gelen kardeş okulu ülkelerine uğurlandı.

            20 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan kardeş okul heyeti ,7 gün süren Kapadokya  gezisi boyunca ilimizin çeşitli kültürel ve tarihi mekanlarını gezerek, Altınyıldız Kolejinde eğitim ve kültür çalışmaları içerisinde yer aldılar. İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman ŞİMŞEK'i de ziyaret eden kardeş okulumuz, okulumuzda ve ilimizde bulunmanın verdiği mutluluğu dile getirdiler.

            Daha önce gerçekleştirdikleri kardeş okul ziyaretlerinden daha verimli bir ziyaret olduğunu belirten misafirlerimiz,Kapadokyada geçirdekleri zaman içerisinde Altınyıldız Kolejli öğrencilerin evlerinde konaklayarak sınıflarında derslere katıldılar. Geleneksel Türk misafirperverliğini örneğini yaşadıklarını dile getiren Belçikalı heyet, gezinin anısına Altınyıldız Koleji Lise Müdürü Özkan KILINÇ'a bir plaket taktim etmiştir.

            Belçika  Roeselareschool kardeş okulumuzun öğrenci ve öğretmenleri,kendilerini misafir eden Özel Altınyıldız Koleji öğrencilerine, okulumuz öğretmen ve idarecilerine memnuniyetlerini dile getirip teşekkür etmişlerdir.