Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü kazanan tüm adayların kayıt işlemlerini, 14 - 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında saat 17:30’a kadar tamamlamaları zorunludur. Bu tarihler arasında kayıtlarını yaptırmayan adayların yerine, birinci (1.) yedek adaydan başlamak üzere, yedekler listesindeki adayların kayıtları yapılacaktır. Öğrenci kayıtları Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülecektir.
Yedek aday kayıtlarına ihtiyaç duyulduğu takdirde, yedek adaylar ve yedek adayların kayıt tarihleri 18 Ağustos 2017 akşamı ilan edilecektir.
Bölümümüze kayıt yaptıran adaylar, isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi alabileceklerdir. İngilizce hazırlık okumak isteyen adayların konuyla ilgili formu kayıt sırasında doldurması gerekmektedir.
Kayıt sırasında istenilen belgeler;
  • Lise Diplomasının aslı
  • Hastanelerden alınan "Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde okumasında sakınca yoktur" ibareli tam teşekküllü sağlık raporu (Heyet Raporu). Bu raporun alınması belli bir süreyi kapsadığından adayların bu konuda dikkatli olmaları ve hastanelere başvuruda gecikmemeleri önemlidir.
  • 2 adet vesikalık fotoğraf