Toplumun kaynaşması ve sağlıklı bireylerin varlıklarını sürdürmede önemli yer tutan spor, gençlerin topluma faydalı bireyler olması için vizyon ve stratejisini bu istikamette belirleyen Kapadokya Nevşehirspor bu doğrultuda çalışmalarına devam etmektedir. Toplumun tüm kesimlerine bu doğrultuda düşüncelerini aktaran kulüp yöneticileri Merlin Home Collection ziyaretlerinde Yakup Erdoğmuş beyefendiye düşüncelerini aktarmış ve fikir alışverişinde bulunmuştur. Kapadokya Nevşehirspor Kulüp başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın ve yönetim kurulu üyesi Ramazan Erçin kulüp olarak bu kadim topraklara sportif düzeyde üzerimize düşeni yapacaklarını belirttiler. 
 
Merlin Home Collection Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Erdoğmuş’da Nevşehir’in önce Ulusal sonrada Uluslar arası düzeyde spor aracılığı ile tanıtılmasının şehrimiz adına önemli bir gelişme olduğunu söyledi. 
Kapadokya Nevşehirspor Kulüp başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın ve beraberindeki heyet Merlin Home Collection Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Erdoğmuş’a kulübün formasını hediye ettiler.