NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en kıdemli mahalle muhtarlarından, Cevher Dudayev Mahallesi Muhtarı Duran Sütveren İl Milli Eğitim Müdürüne işte böyle seslendi.

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamına oturan ve yoğun bir ziyaretçi trafiği ile boğuşan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’i makamında ziyaret eden Cevher Dudayev Mahallesi Muhtarı Duran Sütveren, mahallede yapılan 3 okulun ne zaman faaliyete geçeceğini sordu.

Mahallenin son dönemlerde en çok gelişme kaydeden semti durumundaki Eros Bloklarında inşa edilen 3 okulun ne zaman faaliyete geçirilerek eğitim öğretime başlatılacağını soran Mahalle Muhtarı Duran Sütveren’e Milli Eğitim Müdürü Şimşek’in cevabı oldukça esprili oldu.

“Şimdi Muhtarım sen git o mahalleliye bir adam gelmiş, milli eğitim müdürü ona sordum o da bilmiyor de” diyerek seslenen İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek bu cevabı karşısında şaşırıp kalan Cevher Dudayev mahallesi muhtarına bu konuyla ilgili henüz detaylı bir bilgi sahibi olmadığını, en kısa sürede kendisini bilgilendireceklerini belirtti.