Altınyıldız Kolejinden 2015 Yılında Yeni Yatırım  ...

      Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji eğitim yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

      Bölgenin en büyük Kreş ve Ana Okulu yapımına başlayan Altınyıldız Eğitim Kurumları, Nevşehir’in en önemli eğitim ihtiyaçlarından birisini daha karşılamayı  hedefliyor.

     Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN yaptığı açıklamada;

     ʺAltınyıldız Eğitim Kurumları Kampüsü içerisinde yaklaşık 350 (üçyüz elli) öğrencinin öğrenim görebileceği, 12 Ay boyunca açık kalacak Kreş ve Anaokulu yapımına başladık. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve 4 Lisemiz ile 1998 yılından beri Nevşehir’in ve Türk Milli Eğitiminin hizmetindeyiz. 2015- 2016 Eğitim Öğretim yılına yeni binamızı yetiştirmeyi hedefliyoruz.

    Akıllı okul  konseptinde yapılacak olan Anaokulu ve Kreşimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

     Kaliteli ve çağdaş bir eğitim anlayışı olan Altınyıldız Kolejinin başarısının temelinde öğrencilerimizin Anasınıfı-Okul öncesi Eğitimleri büyük önem taşımaktadır.Daha Modern imkanlarla donatılacak Kreş ve Anaokulumuzda başarılı bir eğitim öğretim alabilecekler,Teknolojik donatım olarak hedefimiz mükemmelliğe ulaşmaktır.Kreş ve Anaokulumuzda başarılı bir eğitim-öğretim sunan öğretmenlerimize  destek olarak yeni öğretmenlerimiz gücümüze güç katacak.

      TEOG ve üniversite sınavlarında Nevşehir’in ve Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Altınyıldız Eğitim Kurumlarının kuruluşunda, başarısında, bu güne kadar gösterdiği gelişimde katkısı olan herkese; kurucularımıza, yöneticilerimize öğretmenlerimize, personelimize, velilerimize ve tüm Nevşehir halkına teşekkür ederim.

      12 Ay boyunca açık kalacak Kreş ve Anaokulumuzun hayırlı uğurlu olmasını dilerim. ʺ dedi.