​İstanbul'da faaliyet gösteren Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi, Çakıllı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönüllüleri okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarını hayırseverlerin katkılarıyla karşılıyor.

"Bir Çikolata Bir Bot" kampanyasıyla Sınıflarda çocuklara tek tek ayak numaralarına göre botlarını hediye eden dernek üyeleri, çocukların ayaklarındaki ayakkabıları çıkarıp yeni kışlık botlarını giydirdi.


Çakıllı Köyünde Yüzler Gülüyor...!

Örnek çalışma hakkında FİB Haber.Com haber merkezine açıklamada bulunan Çakıllı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ercan Dalcı, "Biz Dernek olarak köyümüz Şehit Kasım Poyraz İ. Ö. Okulu ve Şehit Kasım Poyraz Ortaokulu öğrencilerinin tamamına kışlık ayakkabı dağıttık. Köyümüz Muhtarı Sadi Poyraz, Dernek Yöneticilerimizden Müslüm Çifcibaşı, Köyümüz İmamları Hayri Ertaş ve Tahsin Ertaş, Köyümüzün ileri gelen Kişileri ve öğretmenlerimizin nezaretinde ogrencilerimize "Bir çikolata, Bir Bot" hediye ederek kuruluş amacımız olan sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın gereğini yerine getirdik." dedi.

Çakıllı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Çifcibaşı'da yapmış olduğu açıklamasında;" Dernek Başkanı olarak öncelikle bizlere yardımda bulunan tüm kardeşlerime, bu organizeyi yürüten kardeşlerime ve köyde bizleri aratmayan dagıtımdaki kardeşlerıme şahsım ve ekıbım adına ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.