NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi, Semra-Vefa Küçük Sağlık Yüksek Okulu tarafından düzenlenecek olan “Hemşirelik Esaslarında Uygulamalı Öğretim” programı çalıştayı 17 -18 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kongre Merkezi Beyaz Salonunda düzenlenecek olan çalıştay programı Eğitimle Kazandırılabilir Davranış Değişiminin Koşulları: Bilişsel, Duyuşsal ve Psikomotor Farkındalıklar konulu oturumla başlayacak. Prof. Dr. Ayişe Karadağ’ın oturum başkanlığı yapacağı oturumda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Ergin Erginer de bir sunumda bulunacak.

Hemşirelik Esaslarında Uygulamalı Öğretimin Boyutları konulu diğer bir oturumda Prof. Dr. Rengin Acaroğlu, Hemşirelik Fakültesi Bilişsel Boyutu, Duyuşsal Boyutu hakkında bir sunum yapacak.

Hemşirelik Esaslarında Uygulamalı Öğretimin Etik Boyutları, Hemşirelik Esasları Dersi Öğreticisinde; Olması gereken nitelikler nelerdir?, Bu nitelikler öğreticiye nasıl kazandırılmalıdır?, Hemşirelik Esasları Uygulama öğretimi için gerekli laboratuvar koşulları nasıl/neler olmalıdır? Gibi konularında işleneceği Çalıştay’a katılanlar Avanos, Zelve, Göreme, Uçhisar, Ürgüp gezisine de katılarak Kapadokya bölgesin tarihi ve turistik değerlerini yerinde görme fırsatı elde edecekler.